top of page

מי אנחנו?

נשים חזקות, מוכשרות, חרוצות, כיפיות, כל אחת בצבע, שמתמחות בלעשות לכם טעים ויפהפה, בריא וטרי, טבעוני וחף מגלוטן.

החל מנשנושי בוקר וסלי בראנץ׳ בטבע, דרך מנות חמות לצהרים, חשקים מתוקים, קייטרינג לחתונת בוטיק או כנס עסקי, ועד למארזי פינוק למשפחה או לעובדים.
אוהבות את הלקוחות, את היצירה שלנו ואתגרים, ולכן פתוחות (כמעט) לכל בקשה ורעיון - משוגעים ככל שיהיו - אם רק תתנו לנו מספיק זמן...

Jennika.jpg

ג׳ניקה נאמן, בת דודה אהובה והרוח במפרשי המוח הקודח שלי.

מגיעה כשצריך (תמיד צריך) והידיים המוכשרות שלה יוצרות עבורכם את העוגיות השוות והמאפינס המשגעים, אבל לא רק.
חוצמזה, היא סובלת את כל הבלבלת המילולית שלי ומכילה את כל הסרטים שאני מריצה בראש, ותכלס - לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיה. באמת.
אה, ויש לה חוש הומור קטלני שמבהיר לי את מצב הרוח כשאני שפופה (בקטנה, רק 10-20 פעמים ביום), כאמור - לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיה. לא בטוח שהיו לכם מתוקים לזלול...

אילולה ופדרו_edited.jpg

אילה דידי יאיר, הפייה הורודה שלנו ואמא של פדרו המיתולוגי.

אילה שלנו - או כמו שאנחנו אוהבות לקרוא לה ״אילולה״ - היא מעוז הנחת והרוגע בעסק. הכל מתנהל אצלה על מי מנוחות, אין עצבים ואין חוסר סבלנות. היא תמיד יודעת לכוון אתכם למוצרים שיתאימו טוב יותר, וחוצמזה היא ארטיסטית מכף רגל ועד ראש - גם צלמת מקצועית, גם תופרת ותדמנית (היא יוצרת בגדי ים הורסים אבל שששש… אל תגידו שגילינו לכם), ויודעת גם לפסל, לצייר ולאייר. אצלנו היא עושה הכל (כמעט) באורך רוח ודייקנות מופתיים ובעיקר סובלת את הגחמות שלי בחיוך.

IMG_6007_edited.jpg

עדן הר-דגן, פייה כחולת עין ושיער ואחות של בוסה הכוכבת.

הלחמניה הכי משובחת שיוצרה אי פעם, ובמקרה הזה הנחתומה ממש מעידה על עיסתה וגאה מאד ביצירתה.
משובבת עין ולב, עם מצב רוח טוב וחיוך תמידי ששומעים גם דרך הטלפון, אוהבת אנשים ולשרת אותם זה תענוג גדול בשבילה. 
למדה אומנות ומתעסקת בה כל הזמן ולכן היא זו שמייצרת בשבילכם את הפוסטים בפייסבוק/אינסטגרם וסרטוני הטיקטוק. עכשיו היא גם מאפרת מקצועית - חכו לפורים - והכיף שלה זה לטוס להופעה של אד שירן ושבוע של נחת באמסטרדם.

פורטרט שלי_edited.jpg

רחלי הר-דגן, מכשפה ירוקת עין ושיער, משוגעת ראשית.

שנים שאני מקשקשת בקדירות. מריחה, טועמת, מרדדת, קוצצת, מקפיצה, מטגנת, מבשלת, אופה, מאכילה.
בשבילי אין תענוג גדול יותר מחיוך של אושר על פניהם של מי שטעמו לרגע ביס ממחוזות ילדותם או ממשהו חדש ומענג חך ונפש.
אני זוכרת את המנה הראשונה שהכנתי לבד כאילו ממש עכשיו בשלתי אותה - חזרתי הביתה מבית הספר, הייתי בכתה א׳, ונורא התחשק לי סלט פטריות חם כמו בסטייקיות. אמא לא היתה בבית אז החלטתי להכין לבד. אני לא זוכרת בדיוק איך הכנתי אותו - סביר להניח שכהרגלי הלכתי בעקבות זכרון הריח - אבל אני כן זוכרת שהשתמשתי בפטריות שמפיניון חתוכות מקופסת שימורים (לא היו אז טריות…) ושיצא לי ממש טעים.

אחרי שנים של עבודה ברשת המשפחתית ״מתוקה״ (שייכת לאחותי וגיסי וקרויה על שם האמא המיוחדת מאד שלנו), אספקת מתוקים לבתי קפה בארץ ובניו יורק ושינוי תזונה יסודי (טבעונית מ-2012, צליאקית מ-2015), אני מזמינה אתכם לפרגן לעצמכם פינוקים מלוחים ומתוקים, מלאים ניחוח וצבע, וטעמים של פעם ושל עכשיו.

bottom of page